Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IF Mölndal Hockey J-18

Följ

J-18

Följ oss för uppdateringar
Följ
IF Mölndal Hockey
Ishockey
J-18
Träningsmatcher

Match

Hovås HC

1 - 5
Hovås
24 augusti 2015
20:00

IF Mölndal Hockey

Referat

Referat: Hovås HC - IF Mölndal Hockey


Andra träningsmatchen och Hovås stod för motståndet.
Några gubbar på skadelistan men vi kunde ändå lätt och med råge mönstra tre kompetenta backpar och fyra dito kedjor. Lovar gott.

Men vi kommer ut lite tveksamt ändå. Hovås vill massor och vi spelar stressat och lite slarvigt i förstaperioden.
Arvid är stabil i kassen och tar allt hovås har att komma med och det står 0-0 efter första.
Skotten var helt jämna tror jag. 9-8? (TSM jag saknar dig).

Tror inte det behövdes någon avhyvling i pausen. Alla kände att det inte var riktigt bra. Vi kommer ut bättre i andra och även om det inte alltid är skönspel jobbar vi fram chanser och Kristofer Rydén inleder målskyttet efter förarbete av Kidmark. Första målet i Mölndalsdressen och pucken upplockad till pojkrummet.

Nu kommer chanserna lite oftare och när Åström driver upp och Anton B går hårt på mål studsar pucken in köksvägen via backens skridsko och vi leder med två. Arvid gör några strålande räddningar till innan han lämnar över spaden till Wahlgren efter halva perioden. Oscar som fortsätter i samma fina stil till paus. Skotten jämna igen.

Tredje börjar som den andra slutade. Sedan åker vi på en radda utvisningar i följd och får koncentrera oss på försvar. Oscar är ivägen för allt dock och när sista gubben på botbänken, Birk, kommer in tar han in pucken till hovåszonen, passar Adam i slottet som vallar vidare till Anton B som sätter den. Vackert!
Pucken hann knappt släppas innan Anton gör mål igen. Jag stod och lallade med annat och missade hela grejjen tyvärr men Anton är het nu, minst sagt.
Hovås ledsnar och tunga BLT (Kycklingmacka någon?) kedjan med Birk, Linus och Torsten gör femman. Birk i öppen kasse. Det är över såklart men vi drar på oss utvisningar igen på slutet och Hovås kan få in en tröstpuck med en man mer.

Hovås första macth för året och med förra veckans match i färskt minne vet vi att vi inte skall dra för stora växlar av tidiga träningsmatcher men när alla tog i ordentligt kändes vi klart starkare än Hovås. Särskilt i sista perioden. Skotten 31-28 till oss visar också att det inte var någon promenadseger alls sett över 60 minuter.
Nyinstiftade ”hjälmen till hjälten” gick såklart till Anton B efter målfesten i tredje men det var många som var bra idag och båda Målisarna briljerade. Tacktal och Raketen och inte ett öga torrt.

Det var kul att vinna. Det gör vi om hörni.
Mölndal J18 //Håkan

Andra möten i serien

lör 24 aug 2013, 14:00 Hovås HC - IF Mölndal Hockey 3 - 6
lör 21 sep 2013, 17:30 IF Mölndal Hockey - Hovås HC 5 - 4
fre 18 sep 2020, 17:15 IF Mölndal Hockey - Hovås HC
lör 26 sep 2020, 15:45 Hovås HC - IF Mölndal Hockey